Exista idei care te fac sa tresalti, sa te linisteti, sa spui “da ba…” Doar ca ideile nu sunt prea bune in lume daca nu le impartasim, asa ca te invit sa te bucuri de ce ma bucura pe mine.

inspiration

 

Daca ai idei despre cum pot sa organizez pagina asta mai bine pentru tine, te rog sa imi scrii si facem sa se intample. Deocamdata nu stiu in ce ritm voi scrie aici si nici exact ce fel de informatii voi posta mai mult»  Asa ca voi posta asa cum imi vin la mana si vedem in timp ce se intampla.

 

TED»

.

…adica daca vor fi agragatoare - precum TED, dinamice precum un feed de Delicious, filme sau articole disparate… Dar as vrea in timp sa existe un fel de structura ca sa gasesti aici resurse usor si sa fie elegant organizat.

Comunitatea TED este o sursa nesecata de inspiratie pentru mine si prima resursa de invatare pe care o recomand oricui ca raspuns la rugamintea “da-mi si mie ceva dragut de citit sau vazut”. Oricand, despre orice, oamenii astia imi intind muschii mintii si imaginatia in fiecare saptamana cu cateva filme, de cativa anisori, de cand sunt publici. Probabil ca filme de pe TED comentate o sa pun in articole dar nu pot sa nu recomand, inainte de orice, acest forum de idei inedite, primul pe pagina asta de resurse.

Mai nou avem si in Bucuresti organizatori ai TEDxBucuresti si nu va imaginati cat de entuziasmat sunt… mai vorbim despre asta… 

1 Comments Add Yours ↓

The upper is the most recent comment

  1. 1

    Pai cu muschii mintii tale si cu asa ochi inteligenti, cred ca o sa duci la bun sfarsitt proiectul inceput. Doar sa nu renunti!

    Te-am gasit …la intamplare:) si ma bucur!Your CommentThis site uses a Hackadelic PlugIn, Hackadelic Sliding Notes 1.6.2.