De la 1 august scriu!

Am reusit sa fac partea tehnica a acestui site, la un nivel acceptabil, acum vreo 2 luni. Eram foarte entuziasmat ca voi scrie destul de des. Din pacate nu s-a intamplat asa: intr-o combinatie ciudata intre lipsa de timp (intelegeti prioritizare) si un fel de trac inexplicabil, nu am reusit, pur si simplu, sa scriu.

Acum am lansat si site-ul CROS si printre alte lucruri frumoase pe care le face, el conduce potential o multime de oameni aici.  Si asemenea tie, ei nu prea gasesc nimic scris. Ma simt aiurea ca nu pot sa scot din cap o multime de idei. Si cum am ajuns la limita situatiei acesteia, m-am decis… sa iau o decizie publica: “de la 1 august scriu; de la intai august voi cultiva disciplina de a scrie.”

Pana atunci las articolul asta lipit de prima pagina ca sa ma trageti de urechi oricand aveti chef.

About The Author

Vlad Atanasiu

Other posts byVlad Atanasiu

Author his web sitehttp://www.vladatanasiu.ro

22

07 2009

9 Comments Add Yours ↓

The upper is the most recent comment

 1. 1

  Blog-ul e pentru idei mai consistente.
  Eu zic sa scoti plugin-ul care-ti face posturi din tweet-uri. Nu de alta dar cine are twitter iti poate da follow acolo, daca nu are se poate abona prin rss direct de acolo. Iar daca nu foloseste vreun agregator poate intra direct pe profilul tau de twitter :D

 2. admin #
  2

  Hey Alex,
  Multumesc pentru mesaj. Asa cum am gandit (si deocamdata nu are cum sa fie reflectat pentru ca… nu am scris :) blogul asta as vrea sa fie un loc in care eu adun experientele de invatare intr-un mod foarte natural - deasta exista si acel plugin care aduce si tweet-uri direct, pentru ca as vrea sa ma pot uita pe site, in timp, sa vad cum mi-au iesit ideile din cap, cum au evoluat, inclusiv ce lucruri mici ma inspirau si simteam ca vreau sa impartasesc (de obicei sub forma de tweet-uri). Sper sa pot face asta si cu delicious in curand. Ele ar fi foarte frumos agregate si asezate temporal aici: http://www.vladatanasiu.ro/?page_id=82 multumita acelui plugin destept (MIT - ce sa ii faci :) Am sa setez momentan pluginul sa publice un digest saptamanal in loc de zilnic al tweet-urilor, pentru ca intr-adevar nu am mai dat multe si o sa vad cum evouleaza.
  Inca odata, multumesc.

 3. 3

  E 8 august. Te pot trage de urechi, da? :D

 4. 4

  E 29 octombrie :D
  Intru din cand in cand sa ma conving ca nu pierd nimic, si imi dau seama ca pierd multe, pentru ca dupa postul din iulie nu a mai aparut nimic, cu toate ca tu ai avut cateva experiente minunate de atunci.
  Eu ma pregatesc sa ma intalnesc cu studentii de anul I, sa invatam impreuna. E o atmosfera minunata, ne motivam si ne inspiram resiproc si ne bucram sa ne intalnim din nou. Probabil eu voi scrie despre asta curand.
  Tu ce faci azi? Ce te-a inspirat si ce ai invatat azi?

 5. 5

  Da, se intampla chestii… poate prea multe si nu am timp sa reflectez asupra lor… Multumes sincer ca ma tragi de urechi :)

  Azi construim (la baraka) o expozitie pentru un festival care va avea loc in Grecia, despre situatia imigrantilor in Romania.

  Sper sa ne vedem curand si sper ca faci lucruri exceptionale.

 6. 6

  A trecut ceva vreme … E timpul sa mai scriem si pe cros.ro si iar vor intra oamenii aici :)

 7. 7

  A mai trecut ceva vreme si e sfarsitul lui ianuarie…
  Sper ca esti bine!
  Eu mi-am propus sa comunic mai mult cu voi anul acesta si ma bucur ca folosim blogul tau din cand in cand in acest scop.
  Am vorbit zilele trecute si Cris putin si mi-a zis ca inveti pentru examene… la care prima mea reactie: “Vlad nu trebuie sa invete [pt examene], el stie tot!” si continui sa cred in asta!
  Ar fi super sa scrii despre experienta de a invata (pentru examane) :)
  Eu iti doresc multa bafta si astept sa vorbim curand despre lucrarile de licenta/dizertatie. Eu vreau sa cercetez conditiile de studiu ale studentilor straini in universitatile Germane. Planul e sa dezvolt un program de mentorat si tutoriat pentru studentii straini in De… sa vedem… abia astept sa ma apuc serios de treaba.

 8. 8

  e februarie 2010:P

 9. 9

  La August-ul ala trebuia sa pui si un an :DYour CommentThis site uses a Hackadelic PlugIn, Hackadelic Sliding Notes 1.6.2.